U bent hier: Home » Assortiment

VSN Assortiment

Wij bieden het volgende assortiment:

VSN Ambachtelijk gerookte vis

Wij laten verschillende soorten vis roken door een door ons geselecteerde rokerij. Deze rokerij zorgt ervoor dat de vis ambachtelijk wordt gerookt, hierdoor smaakt onze vis voortreffelijk. Onze specialiteit is paling. Onze paling komt voornamelijk uit de boezemwateren van de Alblasserwaard.
U kunt bij ons terecht voor o.a.:

  • Pondje paling rondgerookt
  • Palingfilet
  • Gerookte zalm

VSN Verse vis

Voor de echte fijnproever hebben wij verse bak- en stoofpaling. Ook deze paling komt voornamelijk uit de wateren in de Alblasserwaard en smaakt perfect, een heerlijk streekproduct. De paling wordt door ons zelf gevangen en schoongemaakt.

Voor de verse bak- en stoofpaling en overige verse vissoorten raden wij u aan om deze vooraf te bestellen, zodat wij u een super vers product kunnen garanderen en om teleurstelling te voorkomen.

VSN Versgevroren vis

Naast ons assortiment verse vis hebben wij ook een assortiment versgevroren vis. In de vriezer vindt u:
Zalm-kabeljauw brochetten, heerlijk voor op de grill of barbecue

  • Tonijn moten
  • Pangasiusfilet
  • Tilapiafilet
  • Kabeljauwmoten
  • Gerookte forelfilets

In de zomermaanden bieden wij u een ruime keus aan visspiesen voor op de barbecue. Zo leveren wij spiesen met garnalen, zalm, kabeljauw en nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden.

De versgevroren vis wordt ingekocht bij een door ons streng geselecteerde leverancier, buiten deze soorten zijn er nog meer soorten verkrijgbaar. Heeft u wensen laat het ons tijdig weten.

VSN Lunchkaart, een broodje op het terras

Op de lunchkaart vindt u diverse met vis belegde broodjes en natuurlijk heerlijk Hollandse nieuwe. Uiteraard wordt alles vers bereid in onze winkel. Omdat vis moet zwemmen, serveren wij verschillende soorten fris, sap, koffie en thee. De lunch kan genuttigd worden op ons terras, daar kunt u genieten van uw broodje vis en van het schitterende polderlandschap, de rust en de natuur. Bij slecht weer wordt het terras naar een binnenlocatie verplaatst. Voor bedrijven bestaat er de mogelijkheid om met vis belegde broodjes en hapklare haring te bestellen voor de lunch of bij de borrel. Bij voldoende afname kunnen deze bestellingen worden bezorgd.

Het is mogelijk voor onze gasten om vanaf het water met de boot aan te meren om zo te kunnen genieten van ons assortiment en terras, aan de Molenkade 3 te Groot-Ammers.